Studio Coach

Want time is money in de studio

Een studiocoach, want time is money

Een studiocoach bespaart vaak veel tijd en dus geld in het opnameproces. Zeker onervaren en beginnende zangers verliezen soms het gevecht met de zenuwen en stress tijdens die ene belangrijke opnamesessie. Een studiocoach in de buurt kan veel problemen voorkomen en ‘hands-on’ oplossen.

Goed begonnen is …

Een studiocoach staat je van bij het begin bij. Soms werken we enkele sessies voor de effectieve opname. Of soms gaan we gewoon de dag zelf pro-actief te werk. Een studiocaoch helpt je bijvoorbeeld je stem en lichaam goed op te warmen en in gereedheid te brengen voor de opnames. Je krijgt ook tips over je houding, ademhaling, sound in de studio. Specifieke relaxatietechnieken helpen je helemaal te focussen.

Een ervaren coach

Als stemcoach met zowel ervaring voor de micro als achter de mengtafel, geef ik aanwijzingen, tips, en advies tijdens de opnames. In gesprek met de producer kan ik ook richting geven aan hoe de stem uiteindelijk zal gaan klinken in de opname, als vocal producer, dus.

Studio- en coachervaring met producer Jeroen Swinnen (Vive la fête, Daan), Veerle Baetens, Elke Jacobs (Mastercab), Junior Eurosong, Kato, Steven Bossuyt (Sherman), Laura Omloop, de kids van The Voice Kids, …

Backingvocals

Als ervaren zangcaoch spring ik ook vlot mee in de arena voor het inzingen van extra stemmen, backingvocals of overdubs. Zo krijgt jouw zangpartij nog een extra, onopvallende boost.