Privezangles

Jouw persoonlijke zangcoach

Privezangles

Op zoek naar een alternatief voor de academie? Volg telkens jouw uurtje prive zangles zonder rompslomp?

Zangles op jouw tempo

We spreken op regelmatige basis af op een moment dat voor jou past. Je leert zingen, techniek beheersen, songs interpreteren, …
Of we stomen je klaar voor een auditie of optreden.

Regelmaat = succes

Regelmaat is belangrijk als je een instrument leert bespelen – ook als je leert zingen. Werk aan je muzikaliteit, train je stemtechniek en … maak op een plezante manier muziek die jij leuk vindt.

Voorkennis?

Een stapsgewijze, persoonlijke aanpak werkt, tijdens jouw prive zangles, zelfs voor absolute beginners.
Wil je meer weten over mijn aanpak?

 

Aftoetsmoment

Het blijft natuurlijk ook een les. Mijn jarenlange ervaring als docent leerde me de moeilijkheden van de beginnende zanger. Opvolging bleek een belangrijk probleem. Je komt naar de zangles en de oefeningen lopen goed. Wanneer je thuis oefent, steken de problemen de kop op: “Het klinkt niet meer zo goed, wat had ze hierover ook weer al gezegd, ik voel pijn, …” Tijdens de lessen maak ik o.a. notities en opnames. Ik geef je ook oefeningen mee op cd, zodat je thuis gericht kunt oefenen.

Zo wordt jouw zangles een aftoetsmoment. We controleren of je de oefeningen en het repertoire beheerst en juist uitvoert. Studeren doe je thuis. Zo hoef je minder vaak les te volgen en krijg je toch een mooi resultaat.