Band Coach

Dè weg naar jouw ultieme podium

Een persoonlijke bandcoach

  • Een nieuwe band?
  • Problemen met je zanger(es)?
  • Op zoek naar een frisse aanpak voor je band?
  • Een belangrijk optreden of opnames gepland?

Dan zoek je een bandcoach of musical director.

Wat is een bandcoach?

Een bandcoaching is een all-round aanpak voor de hele band, en voor de zanger in het bijzonder. Ik kom jullie live beluisteren tijdens een concert of repetitie. Of ik beluister enkele opnames. Ik geef je mijn bevinding en tips. Bovendien werk ik individueel met de zanger. Indien nodig kan ik andere leden van de band doorverwijzen naar andere coaches. (gitaar, piano, bas, …).

We werken naargelang de nood aan arrangementen, expressie, uitstraling, setlist, … Een bandcoach neemt de rol op van de musical director. En zet zo je band (terug) op de rails.

Vlotter repeteren?

Jonge beginnende muzikanten hebben vaak weinig repetitie ervaring. Je hebt nood aan een ervaren coach die je leert hoe een repetitie zinvol en productief kan zijn. Wie neemt de leiding? Wat staat er op het programma? Hoe gaan goeie ideeën niet verloren? … Ik geef je tips en tricks om je repetitie zinvol te laten verlopen.

Klaar voor opname?

In de studio geldt time is money. Je komt dus maar beter goed voorbereid aan de start. Een studiocoach kan je vooraf en op het moment zelf helpen. Technische tekortkomingen, stress kanaliseren, uitspraak, arrangementen, intonatie, uitspraak, acute stemproblemen, …

Nog meer uit je studio-opname halen? Kies voor een studiocoach.