Muziek voor trouwmis

Jullie verhaal

Muziek loopt tijdens een trouwmis als een rode draad doorheen de plechtigheid. Kies muziek die inhoudelijk past bij wat jij belangrijk vindt in je trouwmis: een dankwoord aan ouders, een uiting van liefde aan je kersverse partner, misschien ook een emotionele herinnering aan gemiste afwezigen, een hoopvolle kijk naar de toekomst. Pas op voor nummers met een inspirerende titel maar een niet passende inhoud (bv Halleluia van Jeff Buckly).

Zonder zorgen

Jouw trouwmis moet onvergetelijk en (in de mate van het mogelijke) ontspannen zijn. Je wil dus zeker zijn dat de muziek op en top is, want het is een afspiegeling van wie jullie als koppel zijn. ¬†Kies voor ervaren en professionele muzikanten die stipt, sereen, en relaxed zijn. Zij zorgen er voor dat jij optimaal kan genieten van jouw ‘moment de gloire‘.

Suggesties

Dit zijn enkele suggesties voor muziek tijdens jouw trouwmis: Just say yes, Butterfly, Everything (Michael Buble), I say a little prayer for you, When I’m Sixty-four, Bubbly, ¬†, Nog andere leuke suggesties voor jouw troumis? Laat ze me weten via info@annzingt.be

Een luistervoorbeeld?

Get Here
Get-Here by AnnDebaillie

Con Alma
Con Alma by AnnDebaillie

Iets voor jullie?

Wil jij deze songs graag live horen tijdens jullie trouwmis? Dat kan. Neem contact met me op via info@annzingt.be of 0495 26 28 55.
Ook op zoek naar vrolijke feestmuziek voor je receptie achteraf?

AUTHOR

239197annzingtbe

All stories by: 239197annzingtbe