Huiskamerconcert

Een uniek huiskamerconcert

Uniek voor vrienden, kennissen en familie. Een huiskamerconcert is intiem en begeesterend. Een uniek geschenk of een heerlijke herinnering. De muziek mag artistiek en contemplatief zijn: eigen composities, originele arrangementen van bekende (jazz)standards, gedurfde meesterwerkjes afgewerkt met virtuoze solo’s. En dat allemaal in de gezellige context van je eigen huiskamer.

Persoonlijk

Een huiskamerconcert mag een persoonlijke toets hebben. Een zelf geschreven tekst, een speech, een song met een diepere betekenis. Maak werk van een onvergetelijke ervaring. En laat je daarin bijstaan door ervaren en professionele muzikanten. Zo wordt jouw huiskamerconcert onvergetelijk.

Een huiskamerconert: akoestisch en authentiek

Een huiskamerconcert is akoestisch en zonder veel poespas.  Een intieme kring gelijkgestemden luisteren van dichtbij naar muziek die ontstaat in het moment. Geen geluidsoverlast of suizende oren. Je voelt van dichtbij creatieve energie ontstaan.

Mijn suggesties voor jouw huiskamerconcert?

Cafe van Egberto Gismonti door Ann Debaillie Quartet
Cafe by AnnDebaillie

Con Alma door Ann Debaillie Quartet
Con Alma by AnnDebaillie

Iets voor jullie?

Wil jij deze songs graag live horen tijdens jullie huiskamerconcert? Dat kan. Neem contact met me op via info@annzingt.be of 0495 26 28 55.

 

AUTHOR

239197annzingtbe

All stories by: 239197annzingtbe