Bye, Bye Heesheid

Stemtraining voor professionele sprekers

 Hou je stem in optimale conditie

Als beroepsspreker is jouw gezonde stem van goudwaarde, heesheid is a no-go. Train ze op een professionele manier. Met efficiënte stemoefeningen die dagelijks maar een tiental minuten duren. Minimale input, maximale (spreek)output. Daardoor sta je comfortabel voor iedere groep. Krachtig, verstaanbaar en, overtuigend. Zó breng je een boodschap die echt aankomt.

I love you, my voice

Wil je knallen? Hou dan je stem in topconditie en vermijd heesheid. Analyseer daarom je stemgedrag. En leer het bijsturen om stemproblemen te voorkomen. Dankzij de juiste ademtechniek en de perfecte klankprojectie.

Keep it clean!

Je stem is je veel waard. Daarom verzorgt een stempro ze ook perfect. Stemhygiëne is geen overbodige luxe. Ann deelt haar geheimen.

Goed begonnen …

De basis van gezond stemgebruik is een degelijke techniek: een goeie ademhaling, een mooi toonvorming, een projecterend geluid. Na deze vorming zijn je basics gecoverd.

10 minutes a day, keeps the doctor away!

Ann Debaillie leert je met een stem als een klok jouw toehoorders toespreken. Met handige do’s and don’ts om elk seizoen of elke uitdaging stemergonomisch door te komen. Haar 10 minutes a day– oefenroutine is een gebruiksklare training. Leer ze gebruiken en volhouden!
Zo evolueer je naar een perfecte spreektechniek. Met eventueel persoonlijke opvolgsessies om zelfs het allerlaatste puntje op de ‘i’ te zetten!

Doelgroep

  • Publieksprekers: leerkrachten, politici, journalisten, verkopers, trainers, coaches,
  • Telefonisten: receptiepersoneel, callcenter- of klantendienstmedewerkers ,,
  • Iedereen die heesheid wil voorkomen.

Praktisch

  • Groepstraining met face-to-face coaching via opvolgtraject
  • In-house of open aanbod
  • Prijs: 300€ (excl btw en transport)
  • Locatie: bij jouw of bij mij
  • Datum: in overleg voor inhouse-sessie
  • Duur: 2.30u

Ervaren coach

De ervaren performer en publieksspreker: Ann Debaillie. Zangeres, performance- en stemcoach (bij oa. The Voice Kids, Veerle Baetens en UCLL) en getrainde feedbackgever.

Samen vergroten we jouw spreekimpact

Nu ben je nog bezorgd over je stem. Maar dankzij de tips van Ann weet straks beter. Je kan snel zelf aan de slag en wordt je eigen stemcoach.
Ann coacht je arm in arm.  Haar sterk persoonlijke aanpak begint nu!