Ann Debaillie Quartet

Ann Debaillie Quartet

 

Van vocale jazz tot singersongwriter

Dit mooie Ann Debaillie Quartet  speelt vocale jazz met een knipoog naar de singer/songwritermuziek. In het bijzonder Ann’s eigen composities zijn kleine poëtische verhalen. Soms schijnbaar vrolijk of opgewekt tragisch. Ann Debaillie vindt beide zijdes van dit melancholische spectrum. Een zachte stem badend in de armen van een exquis en Cool jazztrio.

Ann Debaillie verwent haar publiek met een frisse kijk op herkenbare pop- en jazzstandards, zoals Kronenburg Park, Abracadabra, So in Love, Windows, … Daarnaast gunt ze je ook een blik in haar creatieve en poëtische geest, bij het luisteren naar haar eigen songs.

Luister hoe het Ann Debaillie Quartet klinkt.

Op piano de zachtmoedige Stefan Michalke, aan de bass de inspirerende Manni Hilgers, op drums creatieveling Steffen Thörmahlen.

Perfect voor jouw podium

Het Ann Debaillie Quartet schittert op de voorgrond in jazzclubs, concerten, festivals, op huiskamerconcerten. Maar kan ook bescheiden en sfeervol op de achtergrond. Kortom overal waar mensen zich, gepassioneerd en met liefde, willen laten inspireren door ons muzikaal verhaal.

Flexibel

Is het Ann Debaillie Quartet te groot voor jouw locatie of budget? Dan downsizen wij met gemak tot een duo of trio.
Wil je meer? Een upgrade kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld met een extra blazer voor meer cachet en sfeer.

Vraag vrijblijvend info en prijzen aan Annzingt of  bel 0032 495 26 28 55.