Ann Zingt

Een inspirerende artieste

Als jazz-zangeres verwen ik mijn publiek graag met een frisse kijk op herkenbare pop en jazz-standards. Maar ik laat je ook proeven van eigen composities en teksten. Het Ann Debaillie Quartet is een creatieve speeltuin op jouw podium.

Ann Debaillie als studio zangeres

In de studio geldt time is money. Backingvocals of overdubs inzingen of inspreken moet dus snel, efficiënt en flexibel gebeuren. Mijn ervaring met verschillende zangstijlen en een manipuleerbaar stemgeluid helpen me om precies de klank te vinden die past bij jouw opname.

Belangrijke momenten in jouw leven vragen een moment van bezinning: huwelijk, doopfeest, verjaardag, begrafenis,, muziek is dan een krachtig signaal. Met een intiem zang en piano- of gitaarduo vermijd je de rompslomp van een grote band en geniet je toch van een wonderlijke sfeer.

Ann Debaillie met Alogon

Soms bereikt de zoektocht naar musiceren in het moment een hoogtepunt. Het unieke ensemble Alogon omarmt dat als hoogste goed. Met als doel? De luisteraar louteren en zuiveren. Met nog 3 uitzonderlijke muzikanten uit verschillende muzikale windstreken onderneem ik elk concert opnieuw een unieke en spirituele reis.

Ann Debaillie als freelance zangeres

Als jazz zangers heb je de ervaring en souplesse om te freewheelen.  Snel inzetbaar en flexibel. Daarom zing ik ook vaak als featured artist. Enkele songs in een gevarieerd repertoire, of als gastzanger bij een orkest. Vaak unieke projecten en fascinerende ontmoetingen.

Ann Debaillie als songwriter en lyricist

Schrijven: tekst en muziek, poëzie, melodie, groove en melancholie. Als componiste van sfeersongs en hippe deuntjes verenig ik mijn twee grote passies. Taal en muziek. In opdracht of voor eigen gebruik. Songs en lyrics schrijven op mijn en jouw maat.