Achtergrondmuziek receptie

Achtergrondmuziek tijdens jouw receptie

’t Is Feest!

Live muziek is een must tijdens een receptie. Het is feest, dus de muziek mag feestelijk zijn. Swingende jazztunes, herkenbare popdeuntjes,, Maar, jouw gasten willen natuurlijk ook nog een babbeltje doen. Feestelijk, maar niet te luid dus. Een akoestische bezetting is ideaal: vocals, piano of gitaar, contrabas en een lichte jazzdrums om het helemaal af te maken.

Livemuziek zonder zorgen

Jouw feest moet onvergetelijk zijn. Je wil dus zeker zijn dat de muziek op en top is en past in de sfeer van jouw setting.  Kies voor ervaren en professionele muzikanten die stipt, sereen en relaxed zijn. Zij zorgen er voor dat jij optimaal kan genieten van jouw moment de gloire.


Suggesties voor livemuziek tijdens jouw receptie

Mijn suggesties voor muziek tijdens jouw receptie? Autumn leaves, Abracadabra, All Night long, I Wish you love (Que reste-t-ill), zorgen voor een vrolijke sfeer, zonder opdringerig te zijn. Met een vrolijk kwartet of een leuk duo fleuren we jouw receptieg op. Wil je horen hoe wij klinken? Luister naar Abracadabra en You and the Night and the Music.

Luisteren?

Abracadabra door Ann Debaillie in Duo

Abracadabra by AnnDebaillie

You and the Night and the Music door het Ann Debaillie kwartet

You And The Night and The Music by AnnDebaillie

Ann Debaillie zingt op jouw receptie.

Wil jij deze songs graag live horen tijdens jouw receptie? Dat kan. Neem contact met me op via info@annzingt.be of 0495 26 28 55.
Wil je nog andere muziekfragmenten beluisteren? Luister naar Ann Debaillie in duo of het Ann Debaillie Quartet.

Ann Debaillie

AUTHOR

239197annzingtbe

All stories by: 239197annzingtbe